<p>Ready to run</p>
Munkára készen

Segítünk beindítani a dolgokat. Gépjárműipari vállalatok és beszállítóik számára hasított lemezeket és személyre szabott, méretre vágott paneleket szállítunk, amelyekből karosszéria- és sebességváltó-alkatrészeket, kormány- és felfüggesztés-rendszereket valamint abroncs-, ablaktörlő- és üléssín-alkatrészeket egyaránt gyártanak.


	<p>Freshed up.</p>
Felfrissülés.

A fürdőszobában töltött kellemes pillanatokért: Élvezze a különféle szaniter-alkalmazásokhoz készült anyagainkat. Legyen szó stílusos zuhanyrendszerekről, vagy toalettpapír-tartókról és alig látható elemekről: az acél nélkülözhetetlen a fürdőszobában. A következő fürdője alkalmával - a mélyhúzott acél fürdőkádjában - emlékezzen erre.


	<p>Light Breeze</p>
Könnyed Fuvallat

A megfelelő légkör? Talán a légkondicionálónak köszönhető. Vagy a szellőzőrendszernek, ami friss levegővel látja el az Ön gyártóműhelyét. Mi az ilyen berendezések gyártói számára szállítunk személyre szabott acélokat.


	<p>Spin, win</p>
Pörgesse meg és nyerjen!

Körbe és körbe... A mai háztartásokat nehéz elképzelni mosógép nélkül. Mi szállítjuk a létfontosságú alkatrészeket, még a hűtők és az egyéb háztartási berendezések számára is.


	<p>Step inside, please.</p>
Kérem, kerüljön beljebb!

Kívül és belül: egy ajtó a zsanéroktól lesz ajtó. Természetesen ezek is acélból készülnek, akárcsak az ajtó zárja, az ablak kerete, vagy például az ablak redőnyének szerelvényei.


	<p>Fuelled with energy.</p>
Elektromos meghajtás.

Ön már most is elektromos autóval közlekedik? Anyagainkkal a környezetbarát eljárások útját járjuk: legyen szó akár egy ultranagy szilárdságú acélból készült, törésálló akkumulátorházról, vagy akár alumíniumból készült pihekönnyű karosszériáról. Első osztályú anyagokat szállítunk a modern elektromos meghajtású járművek számára.