You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Teljesítményértékelésünk + megfelelőségünk

Amiért érdemes minket választani

Teljesítményértékelésünk

Fenntartható értékteremtés - a legjobb szolgáltatás érdekében.

A teljes értékteremtő ellátási lánc során az a célunk, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk a legnagyobb megbízhatóság mellett, az üzemtől kezdve a Megmunkáló Központjainkon át egészen Önnel, mint ügyfelünkkel bezárólag. A központi és gyarapodó nyugat-, közép- és kelet-európai piacainkon, valamint a számos telephelyünkön történő ismétlődő beruházások révén egy nagy hatékonyságú acélfeldolgozó vállalatként szeretnénk gyökeret vetni nemzeti és nemzetközi szinteken egyaránt.

Eljárásaink és belső munkafolyamataink minőségét folyamatosan dokumentáljuk és finomítjuk. A legvégső célunk az ügyfeleink, alkalmazottaink és részvényeseink hosszú távú sikere és elégedettsége a környezetvédelmi felelősségvállalással összhangban, valamint hogy elősegítsük vállalatunk folyamatos fejlődését és érzékelhető haladását.

Megfelelőség: beállítottság kérdése

A megfelelőség számunkra többet jelent, mint csupán betartani a szabályokat és az előírásokat. A megfelelőség beállítottság kérdése: A megbízhatóság, az őszinteség, a hitelesség és a tisztesség mind a DNS-ünkbe van kódolva. Inkább feláldozunk egy megbízást, minthogy a szabályok megszegésével teljesítsük.

Megfelelőségi programunkat úgy alakítottuk ki, hogy a potenciális kockázatokat már a korai fázisban azonosítsa, és hogy szükség esetén eszközölje a megfelelő ellenintézkedéseket.