Location Mungia

Mungia

thyssenkrupp Materials Processing Lamincer S. A.

Egy kisebbségi részesedést követően az 1986-ban alapított, hideghengereléssel foglalkozó thyssenkrupp Materials Processing Lamincer S. A. vállalat 2009 októbere óta a mai thyssenkrupp Materials Processing Europe-hoz tartozik. Az üzem kapacitása évi körülbelül 40.000 tonna hidegen hengerelt, többnyire megmunkált termék.

Az egyedileg kombinált lágyítási és áttekercselési folyamatoknak köszönhetően a vállalat speciális, személyre szabott, egyedi vastagságokat és osztályokat, illetve ügyfél által meghatározott mechanikai tulajdonságokat tud felkínálni. További extra lehetőségek is elérhetők, például a dresszírozási technikákból eredő optimalizált felületi minőség, vagy a kiterjedt, akár 3-6 hetes szállítási idővel rendelkező rugalmasság.

A széles választék lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb iparágakhoz tartozó ügyfelek számára szállítsunk. A thyssenkrupp Materials Processing Lamincer S. A. kiváló minőségű termékeinek köszönheti, hogy ügyfelei körében gépjármű- és egyéb ipari ügyfeleket is üdvözölhet.

Elérhetőségek

Contact

thyssenkrupp Materials Processing Lamincer S. A.
Aritz Bidea, 81 Atela Auzotegia
48100 Mungia
Spanyolország

Telefonszám: +34 946 7438-27

Írjon E-mailt

Iñigo del Pozo, Ügyvezető Igazgató

Megközelítés

thyssenkrupp-materials-processing-europe.es