Locations - Mannheim

Mannheim

A jelenlegi mannheimi fióktelep a korábbi Eisen- und Stahlhandelből jött létre (mannheimi raktár, lemez- és acélrészleg). Korábban a "Thyssen Stahlunion AG" néven volt ismert, majd azután úgy hívták, hogy "Thyssen-Schulte GmbH", mielőtt még a mai thyssenkrupp Materials Processing Europe GmbH részévé vált volna 1994-ben.

A gyártóműhely 30.000 m²-t fed le és összesen hét darab méretre vágó és hasító gépsort tartalmaz. Az óriási raktárterületek közel 50.000 tonna különféle osztályozású és felületkezelésű tekercsnek biztosítanak helyet. Egy ilyen széles termékpaletta közvetlen rendelkezésre állása maximális rugalmasságot biztosít, vagyis lehetővé teszi az ügyfelek legspeciálisabb kéréseinek rövid időn belüli teljesítését. A szállítási idők csökkentésének egyik további előnye, hogy a telephely szoros kapcsolatban áll a vízi utakkal, a vasúttal és az országutakkal.

A különféle hosszirányban hasított termékek és a számos személyre szabott forma mellett a telephely egészen kicsi méretre vágott paneleket is szállít, akár 200 mm-es hossztól és 80 mm-es szélességtől. A fentieken kívül pedig a mannheimi fióktelep egyik további pozitívuma, hogy a minőségi rozsdamentes acélra van specializálva.

Elérhetőségek

Mannheim

thyssenkrupp Materials Processing Europe GmbH
Mannheim üzem
Antwerpener Straße 20
68219 Mannheim
Németország

Telefonszám: +49 621 8032-0

Írjon E-mailt

Bernd Tremmel, Fióktelep Vezető

Megközelítés