Lengyelország

Lengyelország

thyssenkrupp Materials Processing Europe Sp. z o.o.

A thyssenkrupp Materials Processing Europe a fontosabb kelet-európai piacokat a dél-lengyelországi Dąbrowa Górnicza településről szolgálja ki. A helyi jelenlétnek köszönhetően közel vagyunk ügyfeleinkhez, így még erőteljesebb és hangsúlyosabb kiszolgálást tudunk biztosítani. A thyssenkrupp Materials Processing Europe mellett a thyssenkrupp Energostal is megvetette lábát a thyssenkrupp legnagyobb kelet-európai acélipari logisztikai- és szolgáltatóközpontjának fedele alatt, egy megközelítőleg 75.000 m²-es területen.

Erről a helyről lengyelországi, csehországi, szlovákiai és ukrán ügyfeleknek szállítunk első osztályú laposacél termékeket. Ezeken a piacokon az ügyfeleknek különösen magas igényeik vannak az acélipari termékekkel kapcsolatosan, a felület minősége és a méretbeli megfelelőség tekintetében. Ezen ügyfelek közé tartoznak gépjárműipari gyárak, gépjárműipari beszállítók, présüzemek, illetve háztartási készülékek gyártói és beszállítói.

A 2007-ben alapított acélipari szolgáltatóközpont melegen hengerelt-, hidegen hengerelt- és felületkezelt finomlemezekkel foglalkozik. A hasítóegység 0,4 és 4 mm közötti vastagsággal, valamint 10 és 1800 mm közötti szélességgel - és láthatóan kiváló felületi minőséggel - rendelkező hasított lemezeket készít.

Elérhetőségek

Contact

thyssenkrupp Materials Processing Europe Sp. z o.o.
ul. Toruńska 7
41-300 Dąbrowa Górnicza
Lengyelország

Telefonszám: +48 32 6395-900

Írjon E-mailt

Damian Trocha, Ügyvezető Igazgató

Megközelítés

www.thyssenkrupp-materials-processing.pl